Vergelijkt u ook uw andere verzekeringen, niet alleen Zorg?

Twee miljoen Nederlanders hebben in de afgelopen maand hun zorgverzekering over gesloten naar een andere verzekeraar. Nog veel meer mensen hebben in ieder geval een vergelijking gemaakt, meestal met als doel te besparen op de zorgverzekering. U ook? En vergelijkt u dan ook gelijk de rest van uw pakket aan verzekeringen?

Check jaarlijks of uw verzekeringen nog bij u passen

Veel mensen weten niet welke aanpassingen in hun financiën allemaal nodig zijn bij een nieuwe levenssituatie zoals ander werk, gezinsuitbreiding, verhuizing, een erfenis/schenking of de aanschaf van bijzondere bezittingen. Mocht er iets misgaan, dan wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan zoals een verzekering waar de dekking niet meer klopt. En u dus uw schade niet of niet volledig uitgekeerd krijgt. Een jaarlijkse check op uw verzekeringen is dus belangrijk.

In de decembermailing boden wij u een financiële check bij levensveranderingen aan, hiermee kunt u door middel van een korte vragenlijst controleren of uw financiële zaken nog juist zijn afgestemd op uw situatie. U ontvangt na het invullen direct een checklist voor elke levensverandering.

Doe de check ->

Bespaar op uw verzekeringen

Daarnaast merken wij dat de mensen die regelmatig hun verzekeringen vergelijken, elk jaar opnieuw geld  kunnen besparen. Hun voordeel loopt in de honderden euro’s.

Met het A t/m Z verzekeringspakket pakt u al snel 15% korting op uw premies en heeft u toegang tot de beste producten van verschillende verzekeraars in 1 pakket.

Automatisch een jaarlijkse check op uw verzekeringen

Als u zich aansluit bij het A t/m Z Verzekeringspakket, dan nemen wij u het vergelijkingswerk uit handen. We doen elk jaar een check of u nog de voordeligste verzekeringen heeft. Daar hoeft u dus niets voor te doen.

Voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket:

  • Oplopende korting tot 15% op uw premie.
  • Overzicht: één polis met al uw verzekeringen erop.
  • Combinatie van beste verzekeringen in één pakket. Van ASR t/m Reaal. Mét korting.
  • Alleen verzekerd wat nodig is.
  • Geen dubbele bijkomende kosten, zoals polis- en administratiekosten.
  • Eén contactpersoon voor al uw verzekeringen.
  • Jaarlijkse verzekeringscheck.

Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket

Wij helpen u graag met een verzekeringsanalyse op uw verzekeringen. We vergelijken al uw huidige schadeverzekeringen met de beste en voordeligste alternatieven. U krijgt een overzicht van de analyse inclusief advies tot mogelijke verbeteringen.

Of vergelijk en bereken nu zelf wat u kunt besparen op uw verzekeringen. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

financieelfitter.nl

financieelfitter.nl

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .