Het Financieel Fitheidsprogramma

HET FINANCIEEL FITHEIDSPROGRAMMA IS NIET MEER ONLINE.

De meeste mensen zijn niet actief bezig met hun financiële huishouding. Ook vinden ze het geen leuk onderwerp om veel aandacht aan te besteden. Als mensen bijvoorbeeld een huis kopen, zijn ze langer bezig met het uitzoeken van de keuken dan het regelen van de  hypotheek. De auto en de tanden krijgen jaarlijks een controle, maar jaarlijks onderhoud op financiële producten komt nog nauwelijks voor. Dat is toch eigenlijk vreemd?

Geldzaken vormen zo’n belangrijk onderdeel van ons leven. Als uw financiën goed op orde zijn, draagt dit op veel manieren bij aan uw geluk. Aan de andere kant kunnen de negatieve gevolgen groot zijn als uw geldzaken niet goed geregeld zijn.

Uit diverse onderzoeken blijkt helaas dat de financiële huishouding van de gemiddelde Nederlander er niet goed voor staat. Maar liefst 3,5 miljoen huishoudens lopen zelfs grote financiële risico’s.

Met ons Financieel Fitheidsprogramma helpen we u graag financieel fitter worden.

Het Financieel Fitheidsprogramma bestaat uit 5 programma-onderdelen.

Gratis e-book Financieel Fitter

Na het lezen van dit e-boek heeft u een volledig overzicht van de vijf belangrijke stappen om financieel fitter te worden:

– Stap 1: Inzicht krijgen in uw financiële positie.
– Stap 2: Uw financiële positie behouden en beschermen.
– Stap 3: Uw financiële positie verbeteren (besparen waar mogelijk).
– Stap 4: Sparen voor uw (korte en lange termijn) doelen.
– Stap 5: Inkomen voor uw oude dag zeker stellen.

Test hoe financieel fit u bent

Om uw inzicht verder te vergroten doet u de Financieel Fitheidstest op Mijn Financieel Fitter. Via eenvoudig te beantwoorden meerkeuzevragen leert u binnen 10 minuten hoe u er financieel voorstaat. Aan de hand van uw antwoorden krijg u gelijk een persoonlijk overzicht met verbetertips.

Voer zelf verbeteringen door

Met de inzichten en tips uit dit e-book en de Financieel Fitheidstest kunt u mogelijk zelf verbeterpunten doorvoeren om financieel fitter te worden.

Heeft u behoefte aan extra uitleg, advies of begeleiding, dan helpt uw financieel adviseur u graag verder.

Advies van een specialist

U staat er niet alleen voor. Onze financieel adviseurs helpen u graag bij het verbeteren van alle vijf stappen om financieel fitter te worden. Van financieel inzicht tot en met uw oude dag voorziening. Van advies over een los financieel product tot een persoonlijk financieel plan. Deze specialisten hebben veel ervaring en doen dit dagelijks ook voor veel andere mensen.

Financieel Fit blijven

Om Financieel Fit te blijven is het belangrijk dat u, net als voor uw gezondheid, regelmatig aan uw ‘financiële conditie’ werkt. Ook daar helpen de financieel fitter adviseurs u graag bij.

Houdt er rekening mee dat uw financiële huishouding aanpassingen nodig heeft:

  • als wijzigingen plaatsvinden in uw inkomen, uw persoonlijke situatie of dat van uw gezin;
  • als voorwaarden en tarieven van financiële producten wijzigen;
  • als de waarde van uw woning lager is dan uw hypotheek;
  • en natuurlijk ook als u uw doelen en wensen bijstelt.

Start nu het Financieel Fitheidsprogramma