Algemene voorwaarden

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van financieelfitter.nl van toepassing. Door het gebruik van de site accepteert u deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Initiatiefnemer van financieelfitter.nl is De Financieel Marketeers B.V.. Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de site (inclusief de persoonlijke tips) voor u relevant is en geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Heeft u suggesties, komt u een inhoudelijke fout of technisch niet goed werkende functionaliteit tegen? Laat ons dit alstublieft direct per e-mail weten zodat we het kunnen herstellen.

Rechten

De Financieel Marketeers B.V. behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles dat op de site staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, testen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers of gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Financieel Marketeers B.V.

Wijzigingen informatie

De Financieel Marketeers B.V. mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op deze website is gewijzigd.