Maak uw eigen Miljoenennota

uweigenmiljoenennota3

Uw persoonlijke miljoenennota

Bemoedigende woorden van de Koning en de overheid: er is weer economische groei, de huizenmarkt trekt aan, en volgens de rijksbegroting gepresenteerd op Prinsjesdag gaat bijna iedereen er volgend jaar financieel op vooruit.

Maar hoe zit het met uw eigen begroting voor 2016? Met welke ombuigingen van uw financiën kunt u zelf voor lastenverlaging en vermogensgroei binnen uw huishouden zorgen?

Doe wat de overheid doet: Maak uw eigen miljoenennota!

Uw eigen staatsschuld omlaag

De overheid stimuleert lastenverlaging, zeker als het om hypotheken gaat. Met hypotheekrente en spaarrente op een lager niveau dan ooit tevoren is dit een goed moment om uw hypotheek eens te herzien. Lees het volledige artikel

Maak een afspraak om uw hypotheek door te lichten

Check uw (miljoenen)nota’s

Net als het kabinet werken veel bedrijven die uw maandelijkse vaste lasten bepalen met voorschotbedragen. Dit geldt voor energie, maar ook voor hypotheekrenteaftrek en uw toeslagen. Handig, want dan weet u waar u iedere maand aan toe bent, maar er schuilt ook gevaar in. Met name als er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie. En wat geeft u maandelijks uit aan vaste lasten voor uw abonnementen en verzekeringen? Kan dat overzichtelijker en voordeliger?  Lees het volledige artikel

Regel direct uw A t/m Z Pakket

Vergroot uw koopkracht

De maandelijkse vaste lasten zoals huur of hypotheek, energie, verzekeringen etc. bepalen voor een groot deel wat u maandelijks nog vrij te besteden heeft. En wat u eventueel nog kunt sparen. Wat doet u met de extra koopkracht die u volgend jaar krijgt? Wat als u die nog verder kunt vergroten door uw sluimeruitgaven te beperken? Lees onze tips in het volledige artikel

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

financieelfitter.nl

financieelfitter.nl

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .